male stripper / mannelijke stripper door heel Belgie, Brugge - 33

male stripper / mannelijke stripper door heel Belgie - 33
Hallo, man van 33j, atletisch gespierd kan door dames/studenten worden geboekt voor stripshow, naakte bediening bij feestje/etentje, maar ook met een hilarische en/of komische act of voorlichting, enz. Alles kan, maar niets moet, en alles in onderling overleg. Precies zoals jij of jullie dat willen. Ook naaktmodel voor schilderen of kleien op vrijgezellen. Mogelijkheid om samen act te bedenken! Sorry, maar no gay en ook treedt ik niet op in cafe's enz. Ik kan me verplaatsen in heel Belgie. Voor stripshow / bediening elk uur € 15 en een hele avond kost €55. Stuur mij een mailtje op frankygogo apestaart hotmail.com, dan neem ik direct contact met je op. Tot dan!
Zoekertjes plaatsen
Bent u ook op zoek naar de liefde van uw leven?Id#: 147912485  male stripper / mannelijke stripper door heel Belgie, Brugge - 33
Id#: 147912485
Geplaatst op
minder dan een maand geleden
Contacteer adverteerder
Onderwerp
Uw bericht
Uw naam
Uw e-mailadres
(niet zichtbaar voor de ontvanger)


Veiligheidstips
Wees voorzichtig bij aanbiedingen die te mooi lijken om waar te zijn. Neem anoniem contact op met adverteerders via ons contactformulier en bescherm uw persoonsgegevens. Verstrek uw e-mailadres niet te snel en gebruik eerst het contactformulier op onze site om contact met een adverteerder op te nemen. Bij antwoorden in zeer gebrekkig Nederlands of als de adverteerder zich in het buitenland bevindt, dient u wantrouwend te worden. Meld verdache berichten en bewaar het e-mailverkeer met de betreffende adverteerder. Voor overgave en betaling is het het beste als u de adverteerder persoonlijk ontmoet. Spreek ontmoetingen met adverteerders altijd op een veilige plek af. Betaal nooit met anonieme betaaldiensten zoals Western Union of MoneyGram. Accepteer geen buitenlandse cheques, zeker als het bedrag hoger is dan verwacht. Gebruik bij verzending veilige betaalmethodes zoals PayPal.


in